Sørg for at pleje og vedligeholde din båd om vinteren

Vi er nået den tid på året, hvor de fleste har fået deres båd løftet op på land, så den ikke skal være i vandet, i tilfælde af at vandet skulle fryse til is.

Derfor skal du sørge for at holde din båd ved lige. Hos bådbiksen.dk kan du få alt det udstyr til din båd som du kunne få brug for til at vedligeholde din båd.

Hos bådbiksen.dk er det nemt at finde det, du skal bruge, til gode priser og med hurtig levering.

De har endda også specielle julegaveideer, som det giver mening at give til en bådejer på bådbiksen.dk. Så kender du en der skal ordne sin båd, så kan du også finde ideer til hvad du kan give ham eller hende i julegave.

Så kan personen virkelig få ordnet sin båd og få den helt klar til at komme tilbage i vandet til foråret.

 

Udskift eventuelt udstyr mens båden er på land

Når nu båden alligevel er på land, så er det den perfekte tid til at gennemgå båden, for at se om der er noget der skal udskiftes. Det kan jo godt være. at du har noget fortøjning, et flag, et lod eller en trisse der skal skiftes, eller måske noget større som et anker du bør udskifte.

Finder du noget der måske skal udskiftes, så kan du helt sikkert finde en erstatning hos bådbiksen.dk.

Hos bådbiksen.dk er det nemt at bestille nyt udstyr, så uanset om du måske har brug for et nyt anker eller nogle af dine fortøjninger skal erstattes, så er bådbiksen.dk stedet at få det gjort.

 

Uanset hvad det er, du mangler til at holde din båd plejet og vedligeholdt, så er det hos bådbiksen.dk, at du finder det.

Vi er nået den tid på året, hvor de fleste har fået deres båd løftet op på land, så den ikke skal være i vandet, i tilfælde af at vandet skulle fryse til is. Derfor skal du sørge for at holde din båd ved lige. Hos bådbiksen.dk kan du få alt det udstyr til din…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *