Skal andet end taget renses for alger?

algerens

Måske tænker du primært at algerens er til tage. For det er ofte i sammenhæng med tage at vi hører ordet algerens. Men der er faktisk rigtig mange andre steder hvor alger gror og derfor kan disse steder også få brug for at blive renset. Både andre steder på dit hus, men også andre steder som for eksempel din bil eller skilte.

Der gror alger på siderne af dit hus

Især de nordvendte murer på et hus, er hårdt udsat for at få mange alger. Derfor er det ikke altid nødvendigt at rense alle siderne af et hus lige ofte.

Hvis man kæmper med at algerne kommer tilbage rigtig hurtigt, så kunne man eventuelt overveje om det er en god idé at få en aftale i stang med et professionelt firma. Så kan de komme ud og rense algerne af og dermed sørge for at dit hus altid ser pænt ud uden for mange alger.

Hvordan ser din terrasse ud?

Præcis ligesom på ens tag, så bliver sådan noget som en terrasse også udsat for vejr og vind. Derfor gror der også en masse alger her. Men heldigvis behøver du ikke selv at skrubbe dem fri fra alger i hånden. For også med dette, kan du sagtens ringe efter nogle professionelle og få dem til at klare rengøring for dig.

Der er flere gode grunde til at få renset fliserne på ens terrasse. For eksempel så øger det levetiden på dem. Derudover kan alger blive meget glatte, så der kan være risiko for at glide og falde på dem.

Uanset hvad der er grunden til at du ønsker at få dem renset, så kan Glad Rens hjælpe dig med dette eller et andet sted hvor du kæmper med alger.

Måske tænker du primært at algerens er til tage. For det er ofte i sammenhæng med tage at vi hører ordet algerens. Men der er faktisk rigtig mange andre steder hvor alger gror og derfor kan disse steder også få brug for at blive renset. Både andre steder på dit hus, men også andre steder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *