Sådan kan du også benytte CPH på

For ikke så lang tid siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på billige el løbehjul og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var løbehjulene overhovedet til at at køre på.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Lime eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! På min mobiltelefon fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en Circ kampagnekode, som var den app jeg havde installeret.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Børn kan også sagtens

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og opleve de anderledes “fartøjer”. Det er en rigtig god ting at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre så skal barnet være pakket ind og jeg skal nok sørge for at han holder varmen i sin Reima flyverdragt og godt pakket ind med varme halstørklæder. Om mit barn så skal prøve et segboard eller et motoriserede løbehjul ved jeg ikke helt. Det er dog godt nok sørens man ikke kan leje airboards på samme måde som med elektriske løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til billige segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i gården og haven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassebil. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og naturligvis noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn brugte vi for det ikke skal være løgn en nedslidt chin-up-bar, som netop kunne anvendes som rat til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

For ikke så lang tid siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro. Her blev jeg konstant passeret af folk på billige el løbehjul og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *