Professionel hjælp mod en hård omgang Skimmelsvamp

skimmelsvamp

Dette er begyndelsen på en af de største svindelnumre i nyere tid. Historien begynder på en pløjemark et sted i Jylland. Det er sommer og alt er godt, men i en lille garage sidder der nogle mænd med lange næser. De har skimmelsvamp i hele underetagen af huset, og de har ingen penge til at fjerne det. De kan heller ikke bo i et hus med skimmelsvamp, så de ved ikke, hvad de skal gøre ved hele situationen. Pludselig siger en af mændene hørt. Vi må da kunne sælge det! De andre ryster på hovedet, og sukker opgivende. Det var dog en tåbelig idé siger de begge i kor, http://skimmel-svamp.dk/. Hvem kunne nogensinde finde på at købe et hus med så meget skimmelsvamp? Nej, I forstår ingen ting, siger den første mand. Jeg vil ikke sælge huset, jeg vi sælge den skimmelsvamp, som er i huset! Kan I ikke se det! Der er så mange der snakker om, at svampe er den helt nye madvarer, og at det har helt bestemt sundheds effekter.

Skimmelsvamp skaber problemer

Det har noget med tarmbakterierne at gøre. Faktisk mener nogle forskere, at det kan blive en helt ny super spise, og at mange mennesker i de fattige lande selv kan begynde at dyrke det selv! Ok, siger de to mænd. Interessen er dog fanget. Hvordan vil du så sælge det? Det er da nemt. Vi skal bare skabe os et brand, så folk og super markeder tror, at det er noget helt vildt delikat og at bare må købe det af os. Så kan vi bruge huset til at dyrke skimmelsvamp, men bare flyttet et andet sted hen, når vi har tjent penge nok. Indtil da kan vi bare sove i telt. Det er sommer og vejret et skønt! De to mænd lysner op. Det har fået mod!

Dette er begyndelsen på en af de største svindelnumre i nyere tid. Historien begynder på en pløjemark et sted i Jylland. Det er sommer og alt er godt, men i en lille garage sidder der nogle mænd med lange næser. De har skimmelsvamp i hele underetagen af huset, og de har ingen penge til at…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *