Erfaring med alkoholbehandling

Jeg sidder lige nu og overvejer at starte med alkoholbehandling, og hvis der er nogle derude som har erfaring med det, så vil jeg meget gerne høre fra jer. Jeg ved jeg har problemer med alkohol, men jeg er ikke helt klart til at gå i alkoholbehandling. Jeg vil gerne lige vide et par ting om det først, men hvis jeg får det af vide som jeg gerne vil, så er jeg virkeligt også overbevidst om, at vi nok skal kunne komme til at hjælpe hinanden. Jeg skal i hvert fald ikke kunnse se og sige, hvorfor jeg ikke skal kunne lytte til en med erfaring med alkoholbehandling. Problemet er bare, at jeg ikke selv har det, og der er stort set ikke nogle jeg kender der ved jeg har problemer med alkohol. Det er altså ret skørt, og jeg syntes virkeligt, at du skal begynde at overveje det, og så er jeg samtidigt også overbevidst om, at det nok skal komme til at gå godt nok for dig. Det gælder altså bare lige om, at du først lige fortæller mig lidt om det.

Fortæl om alkoholbehandling

Det jeg gerne vil høre fra jer, er sådan set bare hvilke erfaringe i har, og om der er noget specielt ved det. Det er altså slet ikke dumt, og jeg vil da helt klart også mene, at du skal begynde at tage dig lidt sammen, og så vil du også utroligt hurtigt have indset hvad jeg rent faktisk snakker om. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg vil virkeligt mene, at du skal begynde at overveje at fortælle mig om dine erfaringer med alkoholbehandling. Det er virkeligt hvad jeg har brug for at høre, og så kommer vi også til at få det bedst sammen. Det er altså slet ikke dumt, og jeg vil virkeligt også mene, at du skal vælge at overveje alkoholbehandling lidt mere kraftigt.

Jeg sidder lige nu og overvejer at starte med alkoholbehandling, og hvis der er nogle derude som har erfaring med det, så vil jeg meget gerne høre fra jer. Jeg ved jeg har problemer med alkohol, men jeg er ikke helt klart til at gå i alkoholbehandling. Jeg vil gerne lige vide et par ting…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *