Det der proteinpulver virker bare

Jeg var lige begyndt at træne i et fitnesscenter, fordi et par af mine kammerater havde lokket mig med til det. De er alle faste brugere af proteinpulver men jeg havde nu ikke tænkt mig at gå så vidt med min træning, indtil at jeg efter blot et par uger så, hvor stor en af mine kammerater var blevet. Jeg så tilfældigvis en dag jeg var nede i supermarkedet og handle, at de havde proteinpulver på tilbud til en rimelig pris ifølge mig. Næste dag tog jeg igen med mine venner ned i træningscenteret, denne gang nu i følgeskab med mit nyanskaffede proteinpulver. Min krop syntes ikke at være blevet synderligt påvirket af det nye proteinpulver, men jeg havde besluttet mig for at give det en chance. I starten fik jeg flere bumser i ansigtet, og mærkede egentlig ikke nogen forskel på min krop i fysisk styrke. Der gik noget tid, og mit proteinpulver havde stadig ikke påvirket mig i en positiv retning. Men da jeg var nede i træningscenteret med en af mine venner, sagde han, at jeg skulle indtage proteinpulver efter træning og ikke før træning, som jeg tidligere havde troet.

Endelig virkede mit proteinpulver

 

 Jeg begyndte at drikke mit proteinpulver efter overstået træning, og der gik ikke mere end 2 dage før jeg mærkede en markant forskel, http://www.bodylab.dk. Min fysiske styrke steg, og mit udseende fik en opløftning efter blot en måneds træning, så nu har jeg besluttet mig for, at blive ved med at bruge proteinpulver efter denne positive oplevelse, som også har givet min selvtillid et markant løft. Der er gået næsten et halvt år siden jeg påbegyndte mit brug af proteinpulver, og jeg har ikke i sinde at stoppe med mit forbrug inden for det næste lange stykke tid, da jeg føler mig som et helt nyt menneske, med øget selvværd og store overarme.

Jeg var lige begyndt at træne i et fitnesscenter, fordi et par af mine kammerater havde lokket mig med til det. De er alle faste brugere af proteinpulver men jeg havde nu ikke tænkt mig at gå så vidt med min træning, indtil at jeg efter blot et par uger så, hvor stor en af…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *