Bedst sælgende Manchester City trøje

Der er i dag så mange trøjer fra Premier League der sælger så godt, at markedsprisen simpelthen er blevet skruet op. det er i følge mig lidt af en svinestreg, men jeg kan på samme tid også være ret ligeglad. Der er jo ingen tvivl om, at en Manchester City trøje f.eks. er dyr i sig selv, så hvis man skruer prisen et par hundrede kroner op, vil det altså heller ikke komme til at betyde alverden i sidste ende. I hvert fald ikke for klubben, der helt klart vil have det samme salg, men have et langt større overskud, da deres nye Manchester City trøje jo har en højere avance. Det er en god forretning, og jeg er da sikker på, at der er mange klubber i Premier League der gør forretning på denne måde. Hvis det er hvad der skal til, for at man kan få ens forretning til at løbe rundt, så er der da virkeligt heller ingen tvivl om, at dine muligheder er mange flere fremover. Det er altså virkeligt interessant, og jeg håber da helt klart derfor også, at du snart burde at have regnet ud, hvad dine muligheder er, og ikke mindst hvad du skal forsøge at købe.

Køb en Manchester City trøje

Jeg vil i hvert fald anbefale dig, at købe den nye Manchester City trøje til trods for, at prisen er blevet sat op. For os i Danmark betyder det jo ikke så meget, når priserne i Premier League bliver sat op. Det er helt klart værre for arbejdsklassen i England, der i forvejen er presset til det yderste i henhold til deres økonomi. Det er altså også grunden til, at du virkeligt skal sørge for, at få købt en Manchester City trøje allerede i dag, da priserne meget vel kunne blive sat yderligere op.

Der er i dag så mange trøjer fra Premier League der sælger så godt, at markedsprisen simpelthen er blevet skruet op. det er i følge mig lidt af en svinestreg, men jeg kan på samme tid også være ret ligeglad. Der er jo ingen tvivl om, at en Manchester City trøje f.eks. er dyr i…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *